Čista energija u fokusu Nedelje energetike u crnomorskom regionu

Od 29. septembra do 30. septembra održaće se onlajn međunarodni događaj s fokusom na investicije u sektoru obnovljivih izvora energije pod nazivom Nedelja energetike 2020 u crnomorskom regionu (https://www.bsenergyweek.com/).

Ova manifestacija će 2020. godine okupiti vlasti i energetske kompanije iz Turske, Rumunije, Bugarske, Ukrajine i Gruzije, kao i međunarodne finansijske institucije i privatne investitore, kako bi podstakla širenje obnovljivih izvora energije u regionu, privukla direktne strane investicije u razvoj pomenutog sektora i „otključala“ potencijal regionalne saradnje.

Događaj podrazumeva dvodnevni kongres usredsređen na najvažnija pitanja sa kojima se suočavaju crnomorske zemlje koje teže energetskoj tranziciji.

Dostupna je ograničena količina besplatnih propusnica. Da biste se registrovali za njih, neophodno je da ispunite OBRAZAC. Cene i prijava za standardne ulaznice su vam na raspolaganju OVDE!

Učešće u događaju omogućiće vam druženje i poslovne sastanke sa predstavnicima brojnih značajnih institucija među kojima su Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD), Međunarodna agencija za obnovljive izvore energije (IRENA), Nemačka razvojna banka (KfW), Državna agencija za energetsku efikasnost i uštedu energije Ukrajine (SAEE) i drugi.

Više informacija možete pronaći na zvaničnoj veb stranici događaja: https://www.bsenergyweek.com/, a organizatorima se obratite na imejl info@investinnet.com.

Izvor: Nedelja energetike u crnomorskom regionu