Dobro došli na blog Energetskog portala!

Foto-ilustracija: Pixabay

Dobar dan!

Od danas na Energetskom portalu, u okviru bloga, moći ćete da čitate zanimljivosti o obnovljivim izvorima energije, energetskoj efikasnosti, održivom razvoju i, ponekad, o „zelenim“ pikanterijama u životu autorke. Na ovom mestu zajednički ćemo se dotaći mnogih aktuelnih tema na, nadam se, zabavan, ali svakako manje formalan način nego u okviru sekcije „Vesti“. Ukoliko Vas bude zanimalo:

  • zašto se način ishrane Jevreja razlikuje u odnosu na druge religije i šta je to košer,
  • zašto nikada neću prestati da se oduševljavam direktorom Tesle Ilonom Maskom,
  • putovanja u prošlost,
  • kako uništiti sopstveni život u tri dana (na ovom polju sam maher!)…

…navratite povremeno ovde.

Red je da Vam se predstavim! Zovem se Jelena Kozbašić. Student sam mastera u oblasti ekološke politike na Fakultetu političkih nauka u Beogradu. Uporedo sa studijama, član sam redakcije Energetskog portala i skupljam simpatične šolje, čaše i saksije za svoj budući dom. Omiljeni način da provedem slobodno vreme mi je dremanje.

Nikada ne odbijam čašu roze vina i ne preskačem kroasane i ledenu kafu za doručak. Obožavam slatkiše. Konstantno odlažem odlazak u teretanu. Nekim čudom vaga mi i dalje ne prikazuje više od 100 kilograma. Gurman sam i strastveni kuvar koji ne voli sir (čak ni na pici) i jede samo dobro pečen i nimalo krvav biftek.

Iako plastične slamčice nisu dobre po životnu sredinu, nikada neću prestati da ih cenim kao jedno od najboljih civilizacijskih dostignuća jer mi uživanje u kafi povise bar za dva puta.

Nadam se da će Vam ovo u budućnosti biti skoro jednako draga adresa na internetu kao profili simpatije na društvenim mrežama ili sajt za skidanje filmova.*

Do sledećeg čitanja, pozdrav od mene i ostatka tima,

Jelena Kozbašić

*Humor nije jača strana autorke teksta. (šta, zaboga, jeste?)