Besplatno odnošenje kabastog otpada

Srbija | Upravljanje otpadom

imagefffsEkipe JKP „Gradska čistoća” će tokom vikenda, 3. i 4. decembra, besplatno odnositi kabasti otpad sa beogradskih ulica, saopšteno je iz JKP „Gradska čistoća”.

Sugrađani mogu da ostave pored kontejnera nepotrebne kabaste stvari – šporete, frižidere, mašine, nameštaj i slično bez šuta i bez zemlje, odakle će ih ekipe ,,Čistoće” ukolniti. Tu akciju JKP „Gradska čistoća” tradicionalno orgaiizuje svakog prvog vikenda u mesecu.

„Gradska čistoća” apeluje na sugrađane da ovu akciju iskoriste i da van perioda besplatne akcije ne izbacuju kabasti otpad kako se ne bi gomilao pored kontejnera na beogradskim ulicama.

Za podnošenje zahteva za odvoz kabastog otpada, naši sugrađani mogu pozvati nadležnu službu Sektora „Operativa” u JKP „Gradska čistoća” na telefon 011/2768-770 i biće usluženi.

Van ove akcije JKP „Gradska čistoća” tu uslugu naplaćuje po izuzetno povoljnim cenama. Ukoliko naši sugrađani žele i imaju potrebe da izbace svoj kabasti otpad bilo kod drugog dana u mesecu, molimo da pozovu naše preduzeće. Zvaničan cenovnik usluga je na sajtu www.gradskacistoca.rs, a može se saznati i pozvivom na telefon 011/2768-770, navodi se u saopštenju JKP „Gradska čistoća”.

V.V.