Bečke linije proširuju kar-šering ponudu

Foto: Eurocommpr

Gradsko saobraćajno preduzeće „Bečke linije“ proširuju svoju kar-šering ponudu za 28 električnih vozila na različitim lokacijama u gradu. Ponuda pod nazivom „WienMobil Auto“ je uključena u aplikaciju „WienMobil“ koja objedinjuje ponude različitih pružaoca usluga u oblasti mobilnosti. 

Nezavisno od toga da li putnici koriste javni gradski prevoz, bicikl, kar-šering, taksi ili se kreću peške aplikacija „WienMobil“ omogućava planiranje rute i rezervisanje različitih vozila uzimajući u obzir članstva i pretplate u sektoru saobraćaja.

 Vozila se mogu iznajmiti na šest „WienMobil“ lokacija, ali i na drugim lokacijama u gradu. Bečlije koje poseduju godišnje karte za javni gradski prevoz imaju dodatne popuste na ovu uslugu.

„Ponuda „Bečkih linija“ je raznolika i prilagodljiva kao i naši putnici. „WienMobil Auto“ nudi fleksibilnost i čini posedovanje sopstvenog automobila suvišnim“, izjavila je Aleksandra Rajnagl direktorka „Bečkih linija“.

„Bečke linije“ su na šest „WienMobil“ lokacija povezale „klasičan“ javni gradski prevoz koji uključuje autobuse, tramvaje i metro sa ponudom koja obuhvata iznajmljivanje skutera, automobila i bicikala. 

Sistem iznajmljivanja bicikala „Citybike“ biće modernizovan do 2022. godine i proširen na teritoriju celog grada. Korisnici aplikacije „WienMobil“ takođe imaju pristup saobraćajnim informacijama „Bečkih linija“ u realnom vremenu, digitalnim kartama za prevoz i ponudi mnogobrojnih partnera gradskog saobraćajnog preduzeća.

Izvor: Eurocommpr