Akcija “Paraćin – naše dvorište”

Vesti | Održivi razvoj

 

Foto: Milisav Pajević

Foto: Milisav Pajević

Program unapređenja komunalnih usluga Opštine Paraćin i Javno komunalnog preduzeća „Paraćin“, koji za cilj ima veliko čišćenje grada, nastavljeno je tokom juna u ulicama Kolarčevoj, Nadežde Petrović, Janka Veselinovića, Kučajskoj, Josipa Pančića, Radoja Domanovića, Knjaza Miloša, kao i u Novoselskoj, Mišarskoj i Stričkoj.

Ekipe uređuju javne površine košenjem, dubinskim pranjem i čišćenjen ulica, a građani iz svojih dvorišta treba da na ivicu trotoara iznesu kabasti otpad, kako bi ih komunalne ekipe odnele na deponiju.

Akcija pod nazivom “Paraćin-naše dvorište” organizuje se već godinama u Paraćinu, a najbolje rezultate daje u ulicama u kojima stanovnici aktivno učestvuju u čišćenju svojih dvorišta i ispred njih, ispred ulaza svojih zgrada i lokala.

Milisav Pajević

Ovaj tekst je nastao u okviru projekta „Info-energetski Paraćin“ koji je sufinansiran iz budžeta Opštine Paraćin na Javnom pozivu za učešće na opštem konkursu za sufinansiranje projekata radi ostvarivanja javnog interesa u oblasti javnog informisanja u 2018. godini.